Digitalt hjem komdk 182015

Styr hele hjemmet fra mobilen

Du kan få både termostater, dørlåse, lamper og hårde hvidevarer, som kan styres fra telefonen. Læs om det smarte hjem her.

30. november 2015

Opret en gratis profil og hent artiklen kvit og frit

En stor del af den elektronik til hjemmet, som sælges i dag, har indbygget WIFI, så du kan styre enhederne via en app på telefonen. Ideen er fantastisk smart, fordi du så fx kan stå udenfor hoveddøren og trykke på en knap på telefonen for at låse døren op, eller sidde i sofaen og skifte farve på stuens lys med en app på telefonen. Ofte er det endda muligt at styre hjemmets enheder, selv når du ikke er hjemme. Det betyder fx at du med Danfoss' smarte termostater kan skrue op og ned for varmen derhjemme, mens du sidder ude i byen.

Der findes dog også udstyr, hvor app-styringen umiddelbart virker overflødig: Hvor ofte har du fx haft behov for at styre din ovn eller vaskemaskine fra telefonen? Eller få besked om, hvornår hjemmets potteplanter skal vandes?

I denne artikel tester vi 17 nye produkter, der alle kan styres via en app på din telefon, og vi vurderer om det virkelig er så smart som producenterne lover - eller mest er salgsgas uden reel betydning.

Du kan blandt andet læse om: * Danfoss Living smarte termostater * BeKey- og MyLock-låse til din hoveddør * Samsungs smarte ovn og vaskemaskine * Philips Hue-pærer * Smappees overvågning af din elforsyning * Smarte stikkontakter, der kan styres udefra * En vejrstation til mobilen * En smart nøglefinder * ...og meget andet

Måske er du interesseret i ...