CeBIT logo

Så er CeBIT-messen i gang

CeBIT-messen 2011 er netop åbnet, og har fået fint besøg af både den tyske og tyrkiske statsleder. Du kan læse meget mere om messen her de kommende dage.

1. marts 2011

Med en brandtale om teknologiens evne til at skabe social forandring, senest i den arabiske verden, skød den tyske kansler Angela Merkel den 15. udgave af verdens største IT-messe CeBIT i gang i Hannover i Tyskland. Merkel havde til åbningen fået selskab af den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan, fordi Tyrkiet er årets samarbejdsnation. Han understregede, at Tyrkiets IT-branche stormer frem, og samarbejdet betyder, at tyrkiske IT-produkter vil være stærkt repræsenteret på årets store IT-messe.

I år er der over 4.200 udstillere fra 70 forskellige lande på CeBIT. Deriblandt de helt store selskaber som Microsoft og IBM. De mange udstillere har i år fået to ekstra haller at brede sig på, så det samlede antal nu er oppe på hele 20. Udstillerne er inddelt i fire forskellige kategorier: En professionel afdeling med fokus på store IT-løsninger til arbejdspladser. En laboratorieafdeling centreret omkring IT i sundheds- og uddannelsessektoren, et område for udstillere med produkter rettet mod regeringen, og endelig er der afsat en hel hal kun til spændende nyt forbrugerelektronik som 3D-fjernsyn og mobiltelefoner. Sidste år blev CeBIT besøgt af 330.000 mennesker i løbet af fem dage messen varer.

Her på komputer.dk vil vi følge udviklingen på messen tæt de næste par dage, og vil skrive mange flere nyheder om det mest spændende grej, der er på vej i butikkerne.

Måske er du interesseret i ...