Airtame

Opfindsomme danskere kåret som bedste opstartsvirksomhed på CES

Del eller udvid din computerskærm med et trådløst HDMI-stik, er den korte version af ideen bag danske Airtame. En idé der blev belønnet med en fornem Best of CES-pris.

10. januar 2014

CES er ved at runde af. Flere end 150.000 industrifolk har besøgt messen, der ikke er åben for private, og har kigget på de tusinder og atter tusinder nye produkter, prototyper og håbefulde ideer.

Afslutningsvis har messens officielle mediepartner, hjemmesiden Engadget, kåret årets bedste produkter. I kategorien Best Startup vandt danske Airtame. Airtame er et lille trådløst HDMI-stik, der kan udvide din computerskærm til en eller mange andre skærme.

Du kan fx bruge den i stuen, hvis du vil se film fra pc'en på dit tv, til at udvide skrivebordet, når du arbejder, eller i en skolesituation kan en lærer spejle sin skærm på alle elevernes skærme. Airtame er nylanceret og finansieret gennem crowdfunding-siden Indiegogo, hvor de indtil videre har indsamlet 3.159.000 kroner.

Airtame virker med Windows, Mac og Linux.

Den overordnede vinder af allerbedste CES-produkt blev Oculus Rift virtual reality-brillerne, som også begejstrede Komputer for alles udsendte.

> Læs nyhederne fra CES 2014 her

Måske er du interesseret i ...