Surfacepro

Ny Microsoft-tablet kommer til Danmark

Nu kan man finde og købe Microsofts nye og mest kraftfulde tablet, Surface Pro, i danske butikker.

Den 14. februar kunne du for første gang finde Surface RT i danske butikker, og nu kommer storebroderen i Microsofts tabletfamilie også til landet. Den nye tablet hedder Surface Pro og er både større og stærkere end RT-modellen.

Surface Pro har fx en større harddisk og en fuld udgave af Windows 8, hvor du kan installere almindelige programmer og ikke bare apps. Microsoft kalder da også selv den nye tablet for en pc i tablet-format og Surface RT for en tablet med pc -egenskaber. Udseendet på de to modeller er dog ens, men Pro-modellen er lavet en smule tykkere for at gøre plads til køling og den ekstra hardware.

Hvis du køber en Surface Pro, får du blandt andet Usb 3.0-indgang, kortlæser til Micro SD, 4 GB ram og et skærmbillede i HD-kvalitet. Derudover følger der også en pen med, som du kan bruge til at betjene din tablet med.

Microsofts nye tablet kommer i to forskellige versioner, hvor den ene har 64 GB hukommelse og koster 6.799 kr., mens modellen med 128 GB koster 7.499 kr. Du kan købe Surface Pro fra den 30. maj på Microsofts hjemmeside eller i en lang række butikker landet over.

Måske er du interesseret i ...