Surface-tavle

Microsoft klar med ny tablet

Microsofts to første Surface-tablets har ikke haft den store succes, men nu prøver it-giganten angiveligt med en ny og opgraderet version.

Mantraet alle gode gange tre er der nok en hel del Microsoft-medarbejdere, der klynger sig til i disse dage. Virksomhedens to første tablets, Surface RT og Surface Pro, har vist skuffende salgstal, men det afskrækker angiveligt ikke Microsoft fra at forsøger sig igen med et nyt medlem i Surface-familien.

Intet er endnu officielt bekræftet, men i invitationen til et pressemøde den 23. september har Microsoft vedlagt stort billede af en Surface-tablet. Det bliver bakket op af en historie fra hjemmesiden WebSuperSite, der er et troværdigt medie, når det kommer til nyheder fra Microsoft.

Den nye tablet vil ifølge WinSuperSite få navnet Surface 2 og kommer til at have en fuld HD-skærm, og så skal et helt nyt chipset forbedre batteritiden, som har været en af de tidligere modellers helt store svagheder. Det udfoldelige støtteben, der har kendetegnet de første modeller, har også fået en opgradering, så støttebenet nu kan indstilles i flere forskellige vinkler.

Microsoft har kun solgt 1,7 millioner eksemplarer Surface RT og Pro i de første otte måneder, de to tablets har været på gaden, mens Apple i andet kvartal i 2013 solgte 14,5 millioner iPads.

Måske er du interesseret i ...