TomTom adventurer er et slidstærkt fitness-ur.

TomTom adventurer er et slidstærkt fitness-ur.

© TomTom

Hold formen med lækker elektronik

Det kan være kedeligt at motionere, men god elektronik gør det hele lidt sjovere.

God elektronik kan gøre løbeturen lidt sjovere. Her er tre af de bedste produkter til træning, som vi har testet i de seneste numre af Komputer for alle.

Ur til de eventyrlystne

TomTom Adventurer er lille og let, hvilket gør uret behageligt at have på en hel dag. Det har mange gode funktioner, men skærm, brugerflade og mobil-app har sine begrænsninger.

Læs hele testen af TomTom Adventurer i vores testzone.


TomTom Adventurer

TomTom Adventurer

© TomTom

God lyd på løbeturen

Plantronics er verdensberømte for deres Bluetooth headset, og deres vandtætte motionsheadset, BackBeat Fit, skuffer ikke. Backbeat Fit er legende let at gå i gang med: Når først du har opladet batteriet, skal du bare tænde headsettet, forbinde det med telefonen via Bluetooth og så er du kørende.

Læs hele testen af Plantronics BackBeat Fit i vores testzone.


Plantronics BackBeat Fit

Plantronics BackBeat Fit

© Plantronics

Godt fitness-ur fra Samsung

Samsung Gear Fit2 har mange funktioner til fælles med et smartwatch. Skærmen er et aflangt OLED-display i farver, som automatisk viser en urskive, når du bevæger armen op. Du kan skifte mellem mange forskellige urskiver og endda hente flere. 

Fit2 skal forbindes til din telefon via Bluetooth, og du håndterer armbåndet via appen Samsung Gear – og helbredsappen S Health, hvis du ejer en Samsung-telefon.

Læs hele testen af Samsung Gear Fit2 i vores testzone.


Samsung Gear Fit2

Samsung Gear Fit2

© Samsung

Måske er du interesseret i ...