Silentmode søvnmaske giver hjælp til søvnproblemer

Silentmodeer en søvnmaske, som lover ved hjælp af bl.a. passiv støjreduktion og vejrtrækningsøvelser i dine øregange, at du falder i søvn.

© Silentmode

Her er søvnmasken, der garanterer din nattesøvn

Søvnmasken Silentmode hjælper dig, der har svært ved at falde i søvn om aftenen eller i flyveren ved hjælp af afslappende musik, vejrtrækningsøvelser og passiv støjreduktion.

7. november 2017 af Christian Slot

Der er gode nyheder til dig, der - uanset hvor mange får du tæller - ikke kan falde i søvn, når du lægger hovedet på puden om aftenen.

Søvnmasken Silentmode er en ny enhed, der slutter tæt om både øjne og ører, og lover at få dig til at falde i søvn uanset omgivelserne.

Altså er det slut med søvnprobler og søvnløshed, hvis du investerer i denne søvnmaske.

Søvnmasken giver hjælp til søvnproblemer og søvnløshed

Med søvnbrillen Silentmode medfølger en app, hvor du blandt andet kan aktivere vejrtrækningsøvelser, der ifølge producenten får dig til at slappe af.

© Silentmode

Søvnmasken lover 100% blackout

Silentmode luller dig i søvn; dels ved et omsluttende sort skum foran øjnene og dels ved hjælp af passiv støjreduktion i højtalerne, som du ifølge bagmændene kan ligge på, uden det gør ondt.

Er du typen, der bedst falder i søvn til musik, kan du afspille dit favoritmusik trådløst. Du kan også vælge at afspille pre-installeret afslapningsmusik, der vælges i den medfølgende app.

Læs alt om den nyeste teknologi her

I præsentationsvideoen fra Kickstarter her kan du se, hvordan søvnmasken fungerer.

Silentmode-søvnmasken kan forudbestilles på Kickstarter for 830 kroner plus levering. Det forventes, at enhederne afsendes i marts 2018.

Læs også: Tag kropstemperaturen med din smartphone

Måske er du interesseret i ...