Alex Reader

Glæd dig til årets nyheder

Komputer for Alle har kigget nærmere på gadgets og smarte produkter, der er på vej. Vi giver kort et par bud på nogle trends og interessante teknologier, som vi forudsiger man får at se i 2010.

24. februar 2010

Der kommer hele tiden nye gadgets, i takt med at teknologien forbedres. Vi har kigget på nogen kategorier, og kommer med bud på, hvad vi mener man vil se mere til i 2010.

Multitouch-flader bliver mere gængse

Mange producenter har forsøgt sig med berøringsfølsomme skærme i årenes løb, men det var først da Apples iPhone viste vejen med den superfølsomme skærm, som kunne registrere flere fingre på en gang, de såkaldte multitouch-skærme, at teknologien virkelig begyndte at tage fart.

Som det står nu, har mange mobilselskaber været fremme med deres eget bud på en trykfølsom skærm til deres produkter, men nu er teknologien begyndt at finde andre anvendelsesmuligheder.

3D-fladskærme er fremtiden

Fremtidens skærme er med 3D. Det er i hvert fald det indtryk vi har fået på det seneste, hvor ufatteligt mange 3D-displays er blevet udstillet. Hvis du er en af de 2,6 millioner danskere, som har købt en fladskærm, er det måske allerede på tide at skrotte den. Forudsat du altså kan holde ud at se dine nyheder gennem de lettere akavede 3D-briller.

E-bøger tager til

Håndholdte e-bøger, hvor skærmen indeholder elektronisk blæk er også noget man vil kunne se mere til. Teknologien bag blækket giver letlæselige bogstaver, og bøgerne er utroligt strømsvage, da de kun bruger strøm til at skifte billede eller side. Som tiden går, vil e-bøgerne også kunne mere, som det er tilfældet med den nye og spændende Alex Reader, der ved hjælp af Googles Android-styresystem, der også kendes fra mobiltelefoner, kan gå på nettet og vise billeder i farve.

I Komputer For Alle nummer 4/2010, som er på gaden nu, kan du læse alt om de nye smarte produkter som er på vej i 2010.

Måske er du interesseret i ...