BrandsikkerNAS

Gem dine vigtigste dokumenter i brandsikker NAS

CES, Las Vegas: Hvad ville der ske med dine data, hvis dit hus brændte ned? ioSafe N2 kan klare ilden, og redde dine data.

14. januar 2013

På Synology's stand fandt vi blandt deres mange netværksharddiske og en ny og forbedret udgave af deres styresystem DSM (nu i 4.2) også det lille firma ioSafe. Firmaet specialiserer sig i at bygge eksterne harddiske, der kan tåle det meste. ioSafe N2 er en netværksharddisk med plads til to harddiske, der er brænd og vandsikker. Hardwaren er lavet i samarbejde med Synology og ioSafe N2 bruger Synologys brugervenlige styresystem, så det er nemt at bruge den til backup eller automatisk at overføre alle de vigtige billeder til den.

På billedet ser I resterne af en ioSafe N2, der har stået midt i et kæmpe bål for derefter at tilbringe dagevis på bunden af en pool - påtrods af det hærgede udseende, var der to intakte harddiske indeni og ingen data var gået tabt. Den amerikanske pris på en ioSafe N2 er 3.500 kroner (uden harddiske), så det er ikke helt billigt at have sin egen sorte boks i hjemmet.

Måske er du interesseret i ...