paypalspace

Gå på indkøb i rummet

Rumturisme kan ligge mange år ud i fremtiden, men PayPal arbejder allerede nu på at finde ud af, hvordan mennesker skal betale for varer i rummet.

1. juli 2013

Der går utvivlsomt mere end et enkelt år, før det bliver almindeligt at holde sommerferie på månen. Alligevel tror betalingsselskabet PayPal så meget på, at rumturisme bliver en stor forretning, at de nu udvikler systemer til betaling i rummet.

Der ligger endnu ikke de store forkromede planer om, hvordan selve betalingssystemet kommer til at se ud, men direktør for PayPal David Marcus er dog sikker på, at der ikke vil blive brugt kontanter uden for jordens atmosfære.

For at finde de rette løsninger har virksomheden allieret sig med to organisationer, der arbejder med udforskningen af rummet. Der er tale om samfundet for rumturisme, Space Tourism Society, og SETI, institut for søgning efter intelligent liv i rummet.

PayPal er verdens største leverandør af betalingssystemer på internettet, og med det nye initiativ håber virksomheden, at de vil kunne fastholde positionen i rummet.

Måske er du interesseret i ...