tatovering

Få en vibrerende tatovering

Nokia patenterer tatoveringer, som kan styres af magnetfelter.

21. marts 2012

En tatovering som vibrerer under huden, og endda forskelligt alt efter hvad der sker. Det mener Nokia, at mobilkunder vil være interesserede i at få i fremtiden. Idéen er, at mobiltelefoner i dag, selv når de er sat på vibrer kan være forstyrrende. Men med en tatovering vil kun du vide, om du bliver ringet op, får en sms eller en kommentar på Facebook.

Tatoveringerne vil blive lavet som almindelige tatoveringer, men de vil være lavet med blæk som er afmagnetiseret, og så bliver magnetiseret når det er i kroppen. På den måde skal det kunne fungerer som en leder for magnetiske signaler fra en telefon, og så har du pludselig en vibrerende tatovering. Og så kan du samtidig få et smart motiv.

Hvis det lyder som noget for dig, må du desværre væbne dig med tålmodighed. Der går nemlig nogen tid inden du kan komme under nålen. Nokias første version af deres nyeste patent vil kun være en koncept prototype, der er en stribe du kan klistre på huden, som vibrerer forskelligt alt efter hvad din mobil gør.

Måske er du interesseret i ...