Ring

En ring til at styre det hele

Ring er en lille fjernstyringsenhed, der gør dig til dirigent af alle dine trådløse enheder. Nu kan du blive en moderne Bilbo fra Hobitten eller måske Sauron fra Ringenes Herre.

7. januar 2015
Ring finger

Las Vegas: I stedet for diamanter og hvidguld, så er en ring i aluminium med indbygget Bluetooth og bevægelsessensor måske det næste smykke, du skal overveje. Ring, som ringen passende hedder, kan styre stort set alt, der er trådløst med en serie af bevægelser, som du selv bestemmer. Man skulle næsten tro, at inspirationen var hentet fra Tolkiens trilogi eller fra Hobitten.

En ring kan styre dem alle...

Det er næsten ligesom i Ringenes Herre og Hobitten

Du tænder ringen, parrer den med din smartphone eller tablet, starter appen, og så vælger du, hvad du vil kontrollere og med hvilken bevægelse. Hvis du fx ofte hører musik fra din smartphone, så kan en bevægelse opad skrue op for lyden, mens nedad skruer ned. På samme måde kan du med en anden bevægelse slukke og tænde lyset, hvis du har købt en af de mange nye trådløse lyssystemer. Har du ikke en masse trådløse enheder, så kan du købe Ring Hub, som er en lille trådløs enhed, der laver dine bevægelser om til Infrarøde ordrer, så du kan styre alt fra varmepumper, gardiner og selvfølgelig fjernsynet.

Ringen har bluetooth og bevægelsessensor Ring har indbygget Bluetooth, en bevægelsessensor, en vibrator, en lille touch-sensorknap og et LED-lys. Bagpå sidder antenne gemt og alt efter brug har den batteri til 1-3 dage. Ring er et japansk produkt, der kommer på det amerikanske marked i marts. Prisen der er lige over 1.600 kroner. Der er endnu ingen dato for en eventuel europæisk lancering.

> Læs flere nyheder fra CES 2015 her

Måske er du interesseret i ...