CES 2016 Holi Bonjour

Det intelligente vækkeur

CES 2016: Holi Bonjour gør livet MEGET nemmere. Vi fik en demonstration af den spændende prototype på verdens sejeste vækkeur.

7. januar 2016

Du kan godt begynde at spare sammen. I slutningen af 2017 lanceres Holi Bonjour nemlig, og om det så kommer til at koste det samme som et vinslot i Frankrig, skal denne udsendte medarbejder have et – det er HELT sikkert.

Kort fortalt er Bonjour et intelligent vækkeur, som hjælper dig godt i gang med dagen. Er det regnvejr, vil det råde dig til at tage regntøj på, er der trafikprop på vej til arbejdet, vil det vække dig ti minutter før, og du kan sågar bede det om at vække dig tidligt, hvis solen skinner, eller senere hvis det er gråvejr. Derudover kan det også vise Facebook-beskeder og kommunikere med alle dine andre elektroniske netværksdimser i hjemmet – det kan også skrue op og ned for temperaturen.

Holi Bonjour lanceres først i slutningen af næste år, og i mellemtiden kan du læse meget mere om det spændende vækkeur på nedenstående hjemmeside: http://bonjour.holimotion.com

Måske er du interesseret i ...