nyheder/hptouch145.jpg

Berøringsfølsomme alt-i-en-pc’er

HP har videreudviklet TouchSmart-serien, der består af pc'er med berøringsfølsomme skærme, så de nu er blevet mere attraktive for pilfingre.

11. juni 2008

HP's to nye modeller i TouchSmart-serien, IQ504 og IQ506, lader sig betjening udelukkende med dine fingre direkte på skærmen. Alt-i-en-pc'erne er udstyret med en 22-tommer berøringsfølsom skærm med webkamera, trådløst netværk, op til 500 GB harddisk, 4 GB hukommelse og 64-bit udgave af Windows Vista Home Premium. Indholdet fokuserer især på livstils-programmer, det vil sige kalender, vejrudsigt, nyheder og multimedie. Den største af modellerne, IQ506, har desuden indbygget tv-tuner.

Komputer for alle testede den første pc i TouchSmart-serien i 2007. De nye modeller er udseendemæssigt mere elegante end første generation, der var udstyret med en 19-tommer skærm. De nye modeller lader dig blandt andet tegne med fingrene på skærmen, bladre i billedmapper, redigere billeder og afspille musik og film.

Der følger desuden trådløs mus og tastatur med, så bortset fra et enkelt strømkabel, bør TouchSmart ikke bringe et kabelrod ind i dit hjem. Den billigste model, TouchSmart IQ504, kommer formentlig til at koste cirka 10.500 kroner.

Måske er du interesseret i ...