CES 2018
© CES

4 anderledes nye produkter fra CES 2018

Verdens største teknikkonference CES løb af stablen i Las Vegas i sidste uge. Vi har her samlet nogle af de mere specielle nye produkter, der er afsløret i år.

11. januar 2018 af Peter Skovbjerg Jensen

1. Robot, som folder dit vasketøj

På CES er der mange små produkter, der kan gøre hverdagen nemmere. Dette er ikke et af dem. Der er et gigantisk produkt, der kan gøre hverdagen lidt nemmere. 

Foldimate’s eneste funktion er at lægge tøj sammen, og det gør produktet så også rigtigt godt. Spørgsmålet er dog, om du er villig til at betale de cirka 6500 kroner kassen koster.

Se billeder fra årets CES-messe her. 

2. Tosidet projektor

Firmaet Mirraviz er et amerikansk firma, der specialiserer sig i at lave skærme, der kan vise flere forskellige billeder på samme tid. 

På CES har de demonstreret en overflade, der kan bruges af to forskellige projektorer. 

Det vil sige, at to personer, der sidder i hver sin ende af rummet, vil se noget forskelligt på skærmen. Det kan eksempelvis bruges til at se to forskellige film på samme tid eller at spille et spil imod hinanden, uden at dele skærmen op.

Se også årets største tv-nyhed The Wall på CES

3. Lugtende sikkerhedsarmbånd

Hvis du er bange for at blive overfaldet, er Invi Self-Defence Bracelet måske noget for dig. 

Det lille armbånd ligner ethvert andet simpelt håndledssmykke, men hvis du en dag bliver angrebet, kan du flå det fra hinanden. 

Nu udsender armbåndet en forfærdelig lugt, som firmaet lover vil drive selv de mest beslutsomme overfaldsmænd væk.

Invi Self-Defence Bracelet

Det ligner et smykke, men hvis du bliver overfaldet og river armbåndet over, går der en overfaldsalarm. 

© Invi Self-Defence Bracelet

4. Blæser til spil og videoer

Vortx er en lille blæser, som du sætter ved siden af din computer. Hvis du nu løber i dit spil, eller ser en video, hvor folk befinder sig udendørs, vil Vortx blæse en brise i dit ansigt, som skulle gøre oplevelsen mere virkelighedstro. 

Firmaet bag, ved navn Whirlwind fx, giver eksemplet med en video af en bjergbestiger, hvor Vortx vil afgive en kølig brise.

Læs mere om CES her. 

Måske er du interesseret i ...