pc tilbud

Lad dig ikke snyde af januartilbud

Straks i det nye år lover butikkerne computere til priser langt under juleprisen. På Pricerunner kan du selv tjekke, om tilbuddet er bluff.

2. januar 2017 af Steffen Nielsen

Det er let at hoppe i med begge ben, når det nye års tilbudsaviser fra de store teknologi-kæder lander i postkassen med stribevis af januar-røverkøb. For er "efter-"prisen nu også så attraktiv, som butikken giver udtryk for? Med et enkelt værktøj kan du få vished på et øjeblik.

Hjemmesiden Pricerunner fortæller dig, om en given pc-model fås billigere andetsteds. På samme side får du adgang til modellens prisudvikling. Det vil sige, at du kan gå tilbage til tiden før jul og se, hvad computeren kostede på det tidspunkt.

Sådan gør du 

  1. Besøg Pricerunner her. Skriv produktnavnet i søgefeltet.
  2. Nu kan du se, om produktet sælges til en lavere pris andetsteds.
  3. I øverste højre hjørne kan du desuden se en oversigt over prisudviklingen. Ved at holde din musemarkør henover grafen, får du vist både dato og pris.

> Find det bedste pc-udstyr - læs test og anmeldelser med Komputer for alle. Lige nu kan du få 1 nummer af bladet samt adgang til over 300 programmer og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr!

Måske er du interesseret i ...