pc tilbud

Lad dig ikke snyde af januartilbud

Straks i det nye år lover butikkerne computere til priser langt under juleprisen. På Pricerunner kan du selv tjekke, om tilbuddet er bluff.

2. januar 2017 af Steffen Nielsen

Det er let at hoppe i med begge ben, når det nye års tilbudsaviser fra de store teknologi-kæder lander i postkassen med stribevis af januar-røverkøb. For er "efter-"prisen nu også så attraktiv, som butikken giver udtryk for? Med et enkelt værktøj kan du få vished på et øjeblik.

Hjemmesiden Pricerunner fortæller dig, om en given pc-model fås billigere andetsteds. På samme side får du adgang til modellens prisudvikling. Det vil sige, at du kan gå tilbage til tiden før jul og se, hvad computeren kostede på det tidspunkt.

> Se også, hvordan du undgår at blive snydt, når du går på udsalgsjagt på nettet

Sådan tjekker du prisudviklingen:

  1. Besøg Pricerunner på hjemmesiden her. Skriv produktnavnet i søgefeltet.
  2. Nu kan du se, om produktet sælges til en lavere pris andetsteds.
  3. Hvis du scroller ned af siden kan du se en oversigt over prisudviklingen. Ved at holde din musemarkør henover grafen, får du vist både dato og pris.
  4. Du kan også let oprette en prisalarm, så du får besked, når prisen på en varer ændrer sig. 

> Hvis du vil tjekke anmeldelser af det nyeste udstyr, kan du læse alle vores test og anmelselder på Testzonen.

> Find det bedste pc-udstyr - læs test og anmeldelser med Komputer for alle. Lige nu kan du få 1 nummer af bladet samt adgang til over 300 programmer og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr!

Få et smart trådløst tastatur til din mobil eller tablet med to numre af Komputer for alle for kun 59,50 kroner + porto og eksp. SE TILBUDDET HER.

Måske er du interesseret i ...