nyheder/konkurrence_145.jpg

Frederiksberg Kommunes hjemmeside er den bedste

I går uddelte "Bedst på Nettet" priser til offentlige hjemmesider. Frederiksberg Kommune - www.frederiksberg.dk, vandt i kategorien ”Regional og kommunal forvaltning”.

19. november 2008

I alt 654 offentlige hjemmesider og portaler var tilmeldt og er blevet vurderet på formidling, mulighederne for interaktion, overskuelighed og målgruppeforståelse. Frederiksberg Kommune vandt i kategorien ”Regional og kommunal forvaltning”, fordi deres hjemmeside gør brug af nye former for personaliseret informationssøgning. Især ikke it-kyndige bruger kan nemt og hurtigt finde rundt på hjemmesiden.

Vinderne i de syv kategorier blev offentliggjort ved en prisuddeling i går, hvor ”Bedst på Nette” kunne afsløre, hvilke offentlige hjemmesteder der lige nu klarer sig bedst på nettet. Der er ved vurderingen blevet lagt vægt på, at vinderne på hver sin måde været med til at vise, hvordan offentlige hjemmesider på en god og effektiv måde kan imødekomme borgerne og understøtte effektiv digital forvaltning. Udover Frederiksberg Kommune, der vandt i kategorien "Regional og kommunal forvaltning", så kunne seks andre offentlige institutioner være stolte over deres hjemmesider.

I kategorien ”Statslig forvaltning” vandt Kirkeministeriet. Bedst i kategorien ”Forsknings- og uddannelsesinstitutioner” var Københavns Tekniske Skole. Stevns bibliotekerne, løb med prisen i kategorien ”Kulturinstitutioner og øvrige myndigheder”. Videncenter for Arbejdsmiljøs portal sejrede i kategorien ”Portaler”. Formidlingsprisen gik til ”Nye mænd i Danmark” på www.kvinfo.dk. Innovationsprisen gik til Københavns Kommune.

Måske er du interesseret i ...