Komputer for alle hjælper dig med tips og tricks til at få mere ud af din hobby ved hjælp af din pc og mobiltelefon. 

© Davide Calabresi / Shutterstock.com

Få overblik over luftrummet med din mobil og pc

Din mobil og pc giver dig masser af muligheder for at få endnu mere ud af dine interesser. Her får du vores bedste tips til fly- og luftfartsentusiaster.

31. januar 2019

Da verdens største passagerfly, Airbus A380, første gang landede i Danmark en tidlig morgen i efteråret 2010, var en større forsamling strategisk placeret ved indflyvningen til Københavns Lufthavn.

En del af de spændte flyentusiaster havde på forhånd orienteret sig om flyets placering på hjemmesiden Flightradar24.com, der viser samtlige civile fly i luftrummet over Danmark, mens andre tilskuere blot væbnede sig med tålmodighed.

Ligesom Flightradar24 er et sublimt hjælpemiddel, der giver dig det fulde overblik over alle fly i verdens luftrum, findes der andre gode tjenester og værktøjer, som kan supplere din interesse for luftfart. 

Her finder du Flightradar24:

Få mere ud af din hobby med Komputer for alle

I magasinet Komputer for alle nummer 3/2019 kan du læse andet afsnit af vores serie "Din hobby," hvor vi viser dig, hvordan du får endnu mere ud af din hobby med din pc og mobiltelefon. 

I dette nummer har vi samlet en række gode apps og hjemmesider, som gør det endnu sjovere at være fly- og luftfartsentusiast. 

Du får bla. gode hjemmesider med oplysninger om alle flytyper og deres indretning, ligesom du også kan lære at styre et fly selv på din pc med den meget professionelle flysimulator FlightGear Flight Simulator, der er utrolig realistisk.

Du finder flysimulatoren i Fordelszonen. (kun for abonnenter)

> Få adgang til Fordelszonen i dag, to numre af Komputer for alle samt en professionel kikkert for kun 59,50 kroner + portp og eksp. Se tilbuddet her. 

Redaktionen anbefaler: En kraftig kikkert til din hobby

Få en kikkert med Komputer for alle

Kikkert + 2 numre af Komputer for alle samt fuld adgang til Fordelszonen kun 59,50 kroner + porto og eksp. 
> Se tilbuddet her.

Om det er fly eller fugle, du interesserer dig for, er den god kikkert uundværlig at have med i tasken. 

Lige nu kan du få fingre i en ny og opdateret version af den populære Mitilux kikkert i en smart armygrøn farve. 

Den forstørrer 8x, så du kan opdage dyr, fly og andre motiver på afstande, som dine øjne aldrig ville kunne klare uden hjælp. Der medfølger desuden taske, rem og linsebeskyttere.  

Kikkerten har en værdi af 850 kroner, men du kan få fingre i den med to numre af Komputer for alle og fri adgang til Fordelszonens mange programmer for blot 59,50 kroner + porto og eksp.

Når du tegner abonnement, får du med det samme adgang til de ti seneste udgaver af magasinet med vores magasin-app Wype, så du kan læse det nyeste blad allerede i dag. 

> Læs mere om kikkerten og se tilbuddet her

Måske er du interesseret i ...