nyheder/computer_annonce.jpg

Få hjælp til computerkøbet

På Forbrugerstyrelsens hjemmeside forbrug.dk kan du kortlægge dine computerbehov og få hjælp til at købe den rigtige computer. Du får det udstyr, du har behov for, og undgår at spilde penge på grej, du aldrig får brugt.

4. september 2007

Computerbutikkerne lokker med alskens tilbud, og det kan være svært at vælge rigtigt, når man er ude for at investere. Nogle modeller er rene kraftkarle hvad angår grafikkort, harddisk og hukommelse, mens andre er mere beskedent indrettet. Det handler om at vælge rigtigt i forhold til sine behov, og med Computerberegneren på forbrug.dk er der hjælp at hente.

Computerberegneren er et skema, hvor du krydser dine forskellige behov af. Internetadgang, netbank, trådløst netværk, videoredigering og billedbehandling er bare nogle af valgmulighederne i beregneren, der sammensætter en liste over de ting, den nye computer skal indeholde for at opfylde dine behov. Listen er lige til at skrive ud og tage med i computerbutikken.

Forbrug.dk har lagt et helt tema om køb af computere på hjemmesiden. Her findes både en digital ordbog, der oversætter ord som TRT-skærm, opdateringsfrekvens og WAN til almindeligt dansk, og en gennemgang af fire typiske eksempler på computerannoncer. Med gennemgangen af annoncerne kan man som forbruger se, hvilke oplysninger i annoncerne man skal være opmærksom på, og hvad de betyder.

Måske er du interesseret i ...