nyheder/google-logo_183.jpg

Det går ufattelig godt for Google

Google har i tredje kvartal af 2006 næsten fordoblet sin indtjening. I tørre tal er Googles netto-indtjening for kvartalet steget med 92 procent. Og firmaet forventer yderligere vækst.

"Business is very, very good here at Google." Direktør i Google, Eric Schmidt, har grund til at være tilfreds. Pengene står nemlig i kø for at komme ind i Googles pengetank i øjeblikket. Firmaet meddeler, at indtjeningen for tredje kvartal er næsten fordoblet i forhold til det tilsvarende kvartal sidste år, mens omsætningen er steget med 70 procent.

I tørre tal steg Googles netto-indtjening for kvartalet med 92 procent til knap 4,5 milliarder kroner. Til sammenligning er konkurrenten Yahoo!s indtjening i samme periode faldet med 37 procent. Googles fremgang skyldes vækst på især Google.com og Google News, mens også firmaets aktiviteter uden for det amerikanske marked har haft markant fremgang, melder CNET.com

Medstifter af Google, Sergey Brin, siger til Reuters, at han ikke mener, at loftet er nået endnu. Han fremhæver, at Google ser nye muligheder i blandt andet video, der kan åbne for et nyt annonce-marked. Google købte for nylig det meget populære web-sted "YouTube", som netop er kendt for dets mange videoer.

Måske er du interesseret i ...