Årets bedste elektronik
Årets bedste elektronik

I 2017 testede vi mere end 300 produkter i Testzonen. Her kigger vi på nogle af de bedste. 

© Shutterstock

2017: Årets vildeste elektronik

Vi havde over 300 produkter gennem testlaboratoriet på Komputer for alle i 2017. Her er et udpluk af de produkter, som klarede sig allerbedst i vores test.

Årets bedste tablet 2017

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro© Apple

Apple iPad Pro (2017)

Apples nye tablet er så hurtig i optrækket, at det nærmest føles, som om iPad Pro er sprunget et par udviklingstrin over, så vi har fået serveret 2019-modellen.

Alt afvikles øjeblikkeligt, og det er med til at give den særlige fornemmelse af, at skærmen “forsvinder”. Det vil sige, at de ting, du foretager dig med fingrene på skærmen, afvikles så hurtigt, at det nærmest virker, som om ikoner og funktioner er fysiske objekter, du kan flytte rundt på.

Den oplevelse forstærkes bare af den gode skærm, der leverer et meget skarpt og lysstærkt billede. Skærmen får film og billeder til at tage sig utrolig flotte ud.

> Læs vores test af Apple iPad Pro i Testzonen

Årets bedste billige telefon i 2017

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite© Huawei

Huawei P10 Lite

Så snart du får listet Huawei P10 Lite ud af af den hvid-violette æske, mærker du straks, at der er tale om en smartphone, der har fokus på design. De buede kanter og den lækre stålramme, gør telefonen tilpas lækker at holde i hånden – både til tale og til app-anvendelse.

Lite-udgaven har 32 GB lagerplads og 3 GB internt lager, der gør den kraftig nok til at huse mange apps og gemme dine vigtigste filer.

> Læs vores test af Huawei P10 Lite her.

Årets bedste medieafspiller i 2017

NVIDIA Shield (2017)
NVIDIA Shield (2017)© NVIDIA

NVIDIA Shield (2017)

Nvidia Shield er en lille boks, der forsøger at ramme en gylden middelvej mellem medieafspiller og spillemaskine. Og det lykkes faktisk ret godt.

Der er en forinstalleret app til Netflix, og fordi styresystemet er Android TV, så ligger der også en håndfuld apps fra Google klar til brug. Du kan blandt andet leje film gennem Google Play Film og spille musik gennem Play Musik. Der er også en god YouTube-app, og det hele er bundet sammen af din Google-konto, så du kun skal logge ind én gang.

Hvis der ikke lige findes en app til din favorit-streamingtjeneste, hvad end det er HBO Nordic eller Danmarks Radio, så kan du bare bruge den indbyggede Chromecast-funktion. Det er virkelig nemt: Du starter bare streamingen fra din telefon eller tablet på helt samme måde som med en Chromecast i fjernsynet. Det vil sige, at du åbner fx DR’s app på telefonen og trykker på Chromecast-symbolet.

> Læs vores test af NVIDIA Shield (2017)


Prøv 1 nummer af Komputer for alle og fuld adgang til Fordelszonens mange programmer og ekstra indhold for kun 29 kroner lige nu!

Måske er du interesseret i ...