YouTube Music Key

Nyt musiktilbud fra YouTube

Videohjemmesiden Youtube lancerer nu en betalt musiktjeneste, så du slipper for reklamerne. Og der er også forbedringer, hvis du ikke gider betale.

14. november 2014

Nu åbner Google op for, at du kan betale dig fra reklamerne, når du ser og hører musik med videotjenesten YouTube. Den nye mulighed hedder YouTube Music Key, og er et abonnement, der koster 10 dollars om måneden, hvilket er cirka 60 kroner.

For denne pris slipper du for reklamer, og du kan lytte til musikken, når du slukker for skærmen på din smartphone eller tablet. Du kan også hente sange ned på din telefon, så du kan afspille dem, selvom telefonen ikke er tilsluttet en internetforbindelse. Sammen med abonnementet, får du også adgang til Googles nye musiktjeneste, Google Play Musik.

Men der er også godt nyt til dig, der ikke gider betale. YouTubes mobil-app bliver nemlig opdateret med ekstra fokus på musik. Der kommer en dedikeret musik-fane i toppen af appen, og du får mulighed for at se kunsternes indspilninger, samt finde og afspille hele albums.

YouTube Music Key bliver i første omgang lanceret som testversion i landende: USA, Storbritannien, Spanien, Italien, Portugal og Finland. Der har endnu ikke været nogen udmeldinger om, hvornår det kommer til Danmark.

Måske er du interesseret i ...