nyheder/riley_145.jpg

Verdens ældste blogger er død

108-årige Olive Riley fra australien var ellers blevet en rutineret skribent på internettet, hvor hun delte ud af sine oplevelser fra verdenskrigene.

15. juli 2008

I februar sidste år oprettede en 107 årig australsk kvinde en blog på nettet. Olive Riley har siden da skrevet om sit liv under de to verdenskrige, om at opdrage tre børn alene, og hvordan det var at arbejde som kok i vildmarken.

Det seneste indlæg på bloggen er imidlertid ikke forfattet af Olive Riley selv, men af journalisten der havde stået for indtastningen på bloggen. Han måtte bedrøve kvindens trofaste følgeskare med, at hun var død den tolvte juli. Dermed endte halvandet år i mediernes søgelys for kvinden, som også har deltaget i flere tv-dokumentarprogrammer og publiceret små videohistorier på YouTube.

Blog-hjemmesiden har haft så mange besøgende siden den australske kvindes død, at flere af undersiderne med hendes historier er nede meget af tiden. Men under alle omstændigheder er der mange gode film at se, hvis du søger på Olive Riley på YouTube.

Måske er du interesseret i ...