nyheder/sejl_183.jpg

Vær med på kapsejlads hjemme fra stuen

Volvo Ocean Race er en gigantisk succes. Millioner af mennesker følger kapsejladsen. Nogen besøger havnene, mens andre følger med via tv, mobil eller internet. Du kan endda selv deltage med en virtuel båd på internettet.

Kapsejladsen har netop lagt ud fra Rio de Janeiro i lørdags med kurs mod Boston. På nuværende tidspunkt har mere end 2,3 millioner mennesker besøgt Volvo-havnene i Alicante, Cape Town, Kochi, Singapore og Qingdao. 547 millioner seere i 200 lande har fulgt med i nyhederne fra sejladsen. I alt følger 1.557 medier Volvo Ocean Race.

På volvooceanrace.org er der 2,4 millioner unikke brugere, og der har været 14 millioner besøg indtil nu. Volvooceanrace.tv har og succes med 738.000 unikke brugere.

Det mest fantastiske tal er dog, de cirka 100.000 spillere, der dag og nat er med i Volvo Ocean Race Game. Og du kan selv spille med.

På minibaad.dk kan du læse mere om kapsejladsen og få gode råd fra web-sejleren Jacob Nybroe, der giver vindertips til det virtuelle Volvo Ocean Race Game. Der kan du også læse om, hvorfor du ikke skal forklare kæresten om sejladsspillet.

Måske er du interesseret i ...