blondinb

Tjen penge på nettet

Det er hurtigt og nemt, at omsætte dine gode ideer til kontanter. Det eneste du skal bruge, er en computer, en internetforbindelse, og en god idé.

Det er hurtigt og nemt, at omsætte dine gode ideer til kontanter. Det eneste du skal bruge, er en computer, en internetforbindelse, og en god idé.

Der er flere forskellige muligheder for indtjening på internettet. Du kan starte en web-butik, og du behøver faktisk ikke at have nogen varer at sælge. Forklaringen er, at du kan tjene penge på annoncer. Du kan også gå i kompagniskab med etablerede hjemmesider, så du får penge for at sende kunderne videre til dem.

Endelig er også populært, at åbne en blog, som er en slags dagbog, hvor du kan dele dine tanker meninger med andre. Flere har haft virkelig stor succes med det. En arbejdsløs journalist åbnede engadget.com, og blev millionær på et år. En 21-årig svensk blondine har en blog, hvor hun, ifølge Svenske Dagens Medias skøn, inkasserer mere end 200.000 kroner om måneden i annonceindtægter. På blondinbella.se kan du læse om blondinens interesser, som er tøj, shopping og fester.

Det er hurtigt og nemt at oprette din egen blog. Som abonnent på Komputer for alle, kan du fx kvit og frit oprette din helt egen hjemmeside inkl. blog, fotoalbum og meget mere.

Klik her for at komme igang eller klik her, og læs hvordan du opretter en blog på din egen 123hjemmeside.

>> Bliv abonnent på Komputer for alle nu - klik her

Måske er du interesseret i ...