TDClogo

TDC sætter fart på internettet

Fra slutningen af 2016 vil kunder hos TDC og YouSee kunne købe internet med hastigheder op til 1000 Mbit – I dage er deres hurtigste forbindelser på 300 Mbit.

28. august 2015

TDC vil opdatere deres kabelnetværk i løbet af det næste år, så de vil kunne tilbyde 1000 Mbit-forbindelser, også kaldet Gigabit-forbindelser, til deres kunder. De første kunder vil få adgang til de hurtige hastigheder i slutningen af næste år.

Allerede i slutningen af 2017 forventer TDC at cirka 1,3 millioner hustande vil have mulighed for at købe ´de nye internetforbindelser igennem YouSee – Det svarer til cirka halvdelen af de danske hustande.

Opdateringen af netværket kommer ifølge TDC ikke på grund af et akut behov for hurtigere forbindelser, men derimod for at være på forkant med udviklingen. Således er det kun 3 procent af TDCs kunder, der i dag har mere end 100 Mbit hastighed – gennemsnitskunden bruger 30 Mbit.

Lige nu er den hurtigste forbindelse, du kan købe hos TDC og Yousee på 300 Mbit, imens du kan købe en 500 Mbit fiberforbindelse hos Waoo.

Måske er du interesseret i ...