Katapulten

Simpelt spil udfordrer dig mentalt

Fagforeningen for ingeniører, IDA, havde sidste år en kæmpesucces med spillet Katapulten - nu er de klar med en ny udgave af det udfordrende gratisspil.

12. maj 2011

I det simple spil Katapulten skulle man bygge en katapult af kontorartikler i et virtuelt kontormiljø og så konkurrere med venner og kollegaer om at være den, der sendte et viskelæder længst gennem luften. Det spil fik masser af omtale af rekordmange spillere, så nu er fagforeningen IDA klar med nye byggematerialer, et nyt virtuelt landskab – denne gang et laboratorium – og en ny konkurrence, hvor vinderen løber af med en iPad 2.

Spillet kræver lidt indblik i fysik og viljen til at nørkle og eksperimentere. Noget der selvfølgelig burde appellere til ingeniører… derfor er det måske en overraskelse for nogen at journalisterne på Komputer for alle var ganske velrepræsenterede på den endelige Top-20 i første udgave af spillet. Faktisk var det vores faste hardwaretester Erik Christensen, der byggede konkurrencens allerbedste katapult. Tiden vil vise, om Erik Christensen også kan vinde Komputer for alle ære i Katapulten 2.

Du kan selv prøve spillet i din browser ved at følge linket øverst til højre.

Måske er du interesseret i ...