GoogleLego

På sommerlejr med Google

Trænger du, børnene eller børnebørnene til at komme op af vandet og lidt væk fra solen, så tag med på Camp Googles sommerlejr, der foregår lige på din computerskærm.

14. juli 2015

Camp Google er:

Camp Google er et gratis tilbud til børn og barnlige sjæle, der både vil underholdes og udfordres i sommerferien. Hver uge i de næste fire uger er der et nyt emne i sommerlejren, og der lægges løbende nye videoer og opgaver op på hjemmesiden. Meningen med sommerlejren er dog, at børnene skal få lyst til at komme ud at bevæge sig og opdage ting.

Første uge i Camp Google handler om havet, og bliver præsenteret af forskere fra National Geographic, der fortæller, hvad man kan finde under overfladen. Anden uge handler om det ydre rum og bliver præsenteret af folk fra NASA, som er det amerikanske ruminstitut. Herefter kommer en uge om naturen og en uge om musik.

Camp Google begyndte mandag, d. 13/7, men du kan stadig nå at være med, fordi videoerne fra de foregående dage bliver liggende på hjemmesiden. Camp Google foregår på engelsk, men er let forståeligt, og meget pædagogisk fortalt.

Se mere om Camp Google her

Måske er du interesseret i ...