MSN-hjemmeside

Ny og forbedret Microsoft-hjemmeside

Microsoft lancerer en helt ny version af deres populære MSN-hjemmeside, hvor du kan læse nyheder og bruge alle din microsoft-programmer.

8. september 2014

Microsofts kendte MSN-hjemmeside får nu en tiltrængt overhaling. Så den bliver mere integreret med Microsofts tjenester.

Selve udseendet ligner nu det du kender fra Windows 8 en hel del. Siden er delt ind i de karakteristiske fliser, som du kan flytte rundt på og sætte sammen, som det passer dig.

Den største forandring er dog den nye ”service-stripe” i toppen af hjemmesiden. Her kan du hurtigt få adgang til alle dine Office-programmer, din Outlook-mail, dit online drev og meget mere. Derved fungerer hjemmesiden næsten som et online skrivebord, hvor du har alle dine Microsoft-programmer samlet.

Den nye hjemmeside er en del af Microsofts plan om at være repræsenteret på alle platforme. Derfor er hjemmesiden også optimeret til tablets og smartphones.

Foreløbig kan du prøve en engelsk testversion af den nye hjemmeside. Den gamle MSN-side bliver dog hængende lidt endnu, og der er ikke sat en endelig dato på lanceringen af den nye.

Måske er du interesseret i ...