folk er på wi-fi
© Shutterstock

Undersøgelse: 95 procent af os kunne ikke klare en uge uden wi-fi

De fleste af os ville nødigere undvære wi-fi end de fleste andre fornøjelser i hverdagen. Alligevel døjer mange af os med en ustabil forbindelse i hjemmet.

Hvad ville du helst undvære i en uge; alkohol, is og chokolade eller wi-fi? Ifølge en ny undersøgelse af netværksproducenten D-Link vil 27 procent helst undvære alkohol og 15 procent undvære is og chokolade. Til gengæld svarer kun 5 procent af folk i Norden, at de ville undvære wi-fi.

I samme undersøgelse viser det sig dog, at over en femtedel af europæerne oplever wi-fi-blackouts i hjemmet, hvoraf de fleste oplever det mere end 3 gange om ugen. Det tegner ikke godt for de 95 procent, der meget nødigt ville undvære deres wi-fi.

Læs også: 5 tips til hurtigere netværk

Hvordan løser vi vores wi-fi-problemer?

Når vi møder wi-fi-problemer i dagligdagen, bruger cirka halvdelen af os det gamle trick med at slukke og tænde routeren. Dog gør 11 procent af os ingenting for at løse vores wi-fi-sorger, mens 8 procent forsøger en anden ofte afprøvet løsning – nemlig at råbe i frustration. Om det giver resultater for disse personer, melder undersøgelsen intet om.

Ifølge undersøgelsen er det oftest i soveværelset, hvor der er problemer med netdækningen, da det ofte er det rum, der ligger længst fra routeren. D-Link anbefaler derfor, at man investerer i en netværksforstærker, der kan hjælpe din router med at dække hele hjemmet.

Alternativt kan du læse vores artikel om, hvordan du får den bedste wi-fi-dækning her. 

Som abonnent på Komputer for Alle får du adgang til Fordelszonen med over 300 sikre og gennemtestede programmer, så du altid er opdateret og sikret mod it-trusler

Måske er du interesseret i ...