Få trådløst netværk i haven Netgear Orbi Outdoor Satellite
Netgear Orbi Outdoor Satellite

Nu kan du få det trådløse netværk til at række helt ud i haven med Netgear Orbi Outdoor Satellite.

© Netgear

Udendørs router giver dig internet i haven

Netgear har fremstillet en router, der kan tåle at stå ude i regn og rusk, så nu kan du få internet i hele haven.

Det kan være svært at få det trådløse netværk til at trænge gennem husets ydermure og ud i haven, så du kan sidde på terrassen med den bærbare, når vejret er til det.

Det problem løser routeren Netgear Orbi Outdoor Satellite.

Netgear Orbi er et såkaldt mesh-netværk, hvor flere routere arbejder sammen om at dække hele huset med netværk. Orbi Outdoor Satellite udvider dit mest-netværk til også at dække op til 175 kvadratmeter af haven. 

Det er lige meget, om dit eksisterende netværk er Netgear Orbi, for Orbi Outdoor Satallite arbejder også sammen med produkter fra andre mærker - også almindelige "gammeldags" routere.

> Læs også: Hvad er mesh-netværk?

Routeren tåler både vand og støv

Orbi Outdoor Satellite er IP55-certificeret til at forhindre vand og støv i at trænge ind. 

Den kan desuden tåle temperaturer mellem -20 og +50 grader celsius, så Orbi Outdoor Satellite burde kunne klare det nordiske klima.

Netgear Orbi Outdoor Satellite har en vejledende pris på 2.490 kroner, men priserne plejer at være noget lavere, når først produkterne når ud i butikkerne. 

Læs vores test af Netgear Orbis mesh-netværk her.

Tjek selv dit trådløse netværks dækning

Dit trådløse netværks dækning i hjemmet afhænger af mange ting fx din router og placeringen af den. 

Hvis du vil kontrollere, hvor langt dit trådløse netvæk dækker, kan du relativt let lave dit eget heatmap over din wifi-forbindelse. På den måde kan du se, om der er steder i dit hjem, hvor netværket ikke når hen. 

Vi har samlet en guide samt den app, du skal bruge til formålet, i Fordelszonen, hvor du kan downloade hele pakken, hvis du abonnerer på Komputer for alle.  Find pakken her.

Vi har desuden samlet fire gode tricks til, hvordan du kan optimere din trådløse netværk uden det koster dig en kroner. Læs dem her.

Prøv Komputer for alle i dag, og få med det samme adgang til Fordelszonens mangfoldige univers samt en række gode abonnementsfordele. 

Lige nu kan du bla. få et abonnement med et lækkert knivsæt, en elegant fiberjakke eller et trådløst tastatur til din mobil eller tablet.

Se alle de gode tilbud her.

Måske er du interesseret i ...