Netgear Orbi giver bedre rækkevidde på det trådløse netværk.
Netgear Orbi

Netgear Orbi giver bedre rækkevidde på det trådløse netværk.

© Netgear

Mesh-netværk: Sådan får du bedre rækkevidde på dit trådløse netværk

Den sikreste vej til wi-fi i hele huset går gennem et mesh-netværk. Se her, hvad du skal købe.

Har du kroge af huset, hvor dit trådløse netværk ikke dækker? Eller er hastigheden bare utroligt lav, når du bevæger dig langt væk fra din router? 

Så er et mesh-netværk løsningen på din wifi-hovedpine.

Hvad er mesh-netværk?

Et mesh-netværk bygges op af to eller flere decentrale enheder. Der er altså ikke én enkelt router, som dirigerer al netværkstrafikken rundt i huset. I stedet danner hver mesh-enhed sit eget netværk, så kun to af dem kan dække et forholdsvis stort hus. 

Har du brug for endnu bedre rækkevidde, så kobler du bare en tredje enhed på, og den sørger i princippet for, at netværket er lige så stærkt i det fjerneste hjørne af huset, som ved den første mesh-enhed.

> Hold dig opdateret om alt det nyeste indenfor netværk her


Hvad er det bedste mesh-netværk?

Udvalget af produkter til mesh-netværk vokser hele tiden. Produkter som fx Google WiFi har været med til at gøre mesh-værk populære.

Den bedste mesh-løsning, vi har testet, er Netgear Orbi. Hvis du køber et startsæt med to Orbi-enheder, så er du godt på vej til at dække hele huset (og sikkert også haven) med dit trådløse netværk.

Du kan læse vores test af Netgear Orbi i Testzonen her.

> Lige nu får du 2 numre af Komputer for alle samt en lækker bluetooth-højtaler for kun 59,50 kroner. Du sparer over 400 kroner.

Måske er du interesseret i ...