PC hotspot komdk 122015

Gør din pc til et hotspot

Brug din pc som grundstenen i et hurtigt netværk. Del hotellets eller sommerhusets netværk mellem alle dine enheder uden at bøvle med routere og besværlig opsætning.

9. august 2015

Dette lille program er simpelt og smart, hvis man lige står i en helt konkret situation, hvor man har brug for en nem og hurtig måde at dele en internetforbindelse på.

Er man fx på et hotel af ældre dato, hvor der kun er et enkelt internetkabel, eller hvor de synes, de skal have 100+ kroner for hver ekstra enhed, man vil tilslutte deres netværk, der kan metoden her være smart.

Derhjemme har langt de fleste et trådløst netværk og med mindre man har smidt sedlen med koden på væk, og ikke kan huske, hvordan man laver en ny, så er det nok bare det nemmeste, at bruge det.

Men du kan også bruge programmet her til at tilslutte for eksempel mobile enheder til dit hjemmenetværk. Det kan være smart, hvis du vil hjælpe en gæst med internetadgang, men ikke har lyst til at oplyse din kode – eller ikke har lyst til at skifte kode efterfølgende. Det kan også bruges, hvis din pc kobler sig automatisk på et netværk et sted, hvor du for længst har glemt koden, og du gerne vil tilslutte en enhed mere. Så kan dette program være en hurtigere løsning end at prøve at finde koden igen. Har du en bærbar med 3- eller 4G forbindelse (mobilt internet), så kan du også på denne måde dele forbindelsen med andre pc’er eller enheder.

Programmet gør din pc til et såkaldt hotspot, det vil sige, at det udsender et netværksnavn, som andre enheder så kan koble sig på. Selv er din pc så tilsluttet internettet helt normalt. Man kan sige at WinHotSpot gør din pc til en slags trådløs fordelerboks. Se her, hvordan du sætter det op.

> Hent WinHotSpot

Måske er du interesseret i ...