nyheder/bing_183.jpg

MSN friskes op med Bing

Microsoft vil omlægge MSN til at have tæt tilknytning til Bing-søgemaskinen, og håber dermed at flere vil bruge Bing frem for Google til søgninger på internettet.

Microsoft har været i gang med at teste forskellige placeringsmuligheder til Bing, for at se, hvilke steder der gav mest trafik. Den planlagte fornyelse af MSN handler derfor ikke kun om at friske sommerfuglen op, men snarere om at få flere folk til at bruge Microsofts søgemaskine.

Selskabet har testet forskellige søgefelt-designs for at se, hvilket af dem, der gav flest forespørgsler. Det viste sig, at MSN-portalen tegner sig for halvdelen af Microsofts søgemaskinetrafik. Relativt få mennesker søger direkte fra Microsofts Live.com adressen (nu Bing.com).

"En stor del af mit job er at regne ud, hvordan jeg trække Bing ind i MSN på en måde, der giver mening," sagde MSN-chef Erik Jørgensen i et interview i denne uge.

I sine to første uger, har Bing formået at hente nogle få markedsandele, men det vigtigste for Microsoft vil være at bibeholde dem i de kommende uger og måneder.

Ud over at tilføre trafik fra MSN, vil Microsoft også prøve at overbevise sine samarbejdspartnere Hewlett-Packard og Dell, om at de skal få flere folk til at give Bing en chance.

Måske er du interesseret i ...