Offline internet komdk 022016

Læs internettet i ro og mag, også offline

Hvis du falder over en god artikel men ikke har tid til at læse den med det samme kan du gemme den med med tjenesten Pocket og læse den senere på pc'en eller på mobilen.

20. januar 2016

Her er løsningen til dig, der surfer på nettet og tit tænker: ”Det vil jeg gerne læse om, men jeg har ikke tid nu”. Den oplevelse kan man let få, når man ser et spændende link på Facebook eller en nyhedshjemmeside. Læser man artiklen med det samme, bliver det til endnu en overspringshandling, og man mister måske fokus fra sine primære arbejdsopgaver. Så er det bedre at gemme læsestoffet til en roligere stund.

Den mulighed giver tjenesten Pocket, som består af tre elementer: en hjemmeside, en browsertilføjelse og en app til mobilen eller din tablet. Du gemmer artiklen i din browser, og når den rolige stund indfinder sig, kan du læse artiklen ved pc’en eller på mobilen i sofaen. Du kan endda læse den i sommerhuset uden netforbindelse. Det er en af tjenestens helt store kvaliteter, at selv om læsningen foregår i browseren, kan det klares, uden at du har forbindelse til nettet.

Læs med her, hvor vi viser, hvordan du får en konto hos Pocket. Sidst i artiklen gennemgår vi, hvordan du får mest ud af Pocket på mobilen.

> Hent Pocket (IOS) > Hent Pocket (Android)

Måske er du interesseret i ...