IE11

Internet Explorer 11 klar til Windows 7

Den 11. udgave af Internet Explorer kan nu også hentes på alle pc’er med Windows 7.

12. november 2013

Det var egentligt planen, at Internet Explorer 11 skulle være en eksklusiv udgave til computere med Windows 8 eller 8.1, men efter storstilet pres fra brugerne lancerer Microsoft nu også en version af browseren til Windows 7.

Microsofts nyeste version af browseren er hurtigere end sin forgænger, og så understøtter den i højere grad 3D-grafik, der i stigende grad bliver vist på hjemmesider. Opdaterer du til version 11 får du heller ingen problemer med at bruge NemID til foråret, når den bagvedliggende teknologi Java bliver erstattet med Javascript.Det gør du tilgengæld i øjeblikket, da NemID-login endnu ikke bliver understøttet af browseren.

Udover forbedringer i browserens maskinrum er der også blevet plads til en justering af udseendet. Layoutet er i høj grad tilpasset Windows 8’s design med adressefeltet i en bjælke, der kan dukke op i bunden af programvinduet.

Sidder du foran en pc med Windows 8.1, har du automatisk fået installeret den nye browser, men tilhører du ikke denne gruppe, kan du hente den nye udgave af

Måske er du interesseret i ...