KOM_171803-NR12_J_Favorit_Web

Tre tips til Dropbox

Dropbox er en enkel, internetbaseret lagertjeneste, hvor du kan mere end blot dele filer med dine bekendte. Her får du tre tips til tjenesten.

20. juli 2016

Tag backup af dine billeder Du kan bruge Dropbox til at tage backup af de billeder, du tager med din smartphone. Slå kameraoverførsel til i app’en på din telefon eller tablet, og så gemmer den automatisk dine pletskud i lagertjenesten, når du logger på et trådløst netværk.

Genskab slettede filer Dine filer går nødvendigvis ikke tabt, fordi du sletter dem fra din Dropbox-mapper. Besøg i stedet Dropbox.com, log ind med dine brugeroplysninger og klik på Deleted Files. Her har du mulighed for at genskabe nyligt slettede filer.

Del filer kortvarigt Du kan give venner og bekendte adgang til indholdet i en mappe, uden du behøver dele den med dem. Det er smart, når du kortvarigt vil give dem mulighed for at se billeder fra en familiefest eller lignende.

Højreklik på mappen du vil dele og klik på Kopier Dropbox-link. Nu kan du indsætte webadressen i en e-mail og sende til alle dem, der skal have mulighed for at se billederne.

Måske er du interesseret i ...