1_spar_komdk_182014

Spar en formue ved at handle klogt

Der er masser af penge at spare, hvis du shopper fra din pc – bare du handler de rigtige steder og laver din research først. Vi giver dig de allerbedste værktøjer til at købe billigt og lærer dig at finde de laveste priser på dit nye udstyr.

1. december 2014

Danskerne elsker at handle på nettet, og tre ud af fire bruger deres computer, tablet eller smartphone til at købe ting på internettet, ifølge tal fra Danmarks Statistik. Før var det mest mænd, men nu er mænd og kvinder lige godt repræsenteret, og på den måde ligger vi som befolkning et stykke over EU-gennemsnittet.

Når vi handler, er det primært rejser, billetter og digitale goder som musik og film, vi køber. Men mange har også fået øjnene op for, at der kan være penge at spare ved at handle fysiske varer på nettet – og så er det jo lettere blot at få dem bragt til døren. Blandt de fysiske varer, som folk køber på nettet, rangerer elektronik og computerhardware højest. En forklaring kan være, at de computerinteresserede var først på nettet og først til at udnytte nettets muligheder for at shoppe, så derfor er computerbutikkerne godt repræsenteret, har gode netbutikker med et kæmpe udvalg, og der er gode muligheder for at sammenligne priser butikkerne imellem.

Når det er sagt, så er der stadig en større forsigtighed ved at handle i udlandet. Her er det kun fire ud af ti internetbrugere, der tør, selv om nye regler har gjort det langt mere sikkert at handle inden for EU’s grænser.

Her giver vi dig værktøjerne til at købe andet end biografbilletter på nettet. Vi giver dig gode råd til at undersøge, sammenligne og shoppe, når der skal købes nyt udstyr til din pc, og for de lidt mere vovemodige er der hjælp til at spare endnu mere i udlandet og til at handle (næsten) risikofrit i Kina.

Måske er du interesseret i ...