Tjenesten Stocksnap har billeder som dette, og det er bare et af flere steder, hvor du kan finde gratis billeder til din hjemmeside.

© Peignault Laurent, Stocksnap

Find gratis billeder til din hjemmeside

Du kan komme grueligt galt afsted, hvis du låner andres fotos til din hjemmeside uden at spørge om lov eller betale for det. En række tjenester tilbyder dog, at du kan hente deres billeder helt gratis - her får du 3 tjenester, der kan netop det.

Det kan ende som en dyr fornøjelse, hvis du bruger billeder fra nettet uden at spørge rettighedshaveren om lov - især hvis du bruger det på din hjemmeside, hvor det ligger til frit skue.

Der findes heldigvis en række tjenester, hvor du kan hente billeder kvit og frit. I nogle tilfælde er det dog et krav, at fotografen krediteres - i andre er det blot god stil. 

Her får du tre gode tjenester til netop det formål.

1. Wikimedia Commons

Wikimedia Commons er ét stort sammenskudsgilde af billeder og videoer. 

Her kan du finde masser af billeder af alt fra feriedestinationer til fotos af militærparader og andre historiske begivenheder. 

Du kan også selv bidrage til festen, hvis du skulle få lyst. 

Du finder Wikimedia her.

2. Stocksnap

Hver eneste uge bliver flere hundrede billeder lagt op i tjenesten Stocksnap.io. 

Du får med andre ord adgang til et veludviklet arkiv af billeder, hvor motiverne spænder fra dyrefotos til klassiske stockfotos af personer. 

Du finder Stocksnap her.

3. Unsplash

Sidste navn på listen er Unsplash, der med sin overskuelige forside gør det nemt at lede efter specifikke billeder eller blot famle blindt i kategorier som teknologi, landskaber, rejser og meget mere. 

Du finder Unsplash her.

Få din egen hjemmeside med Komputer for alle

Som abonnent på Komputer for alle får du din helt egen hjemmeside hos Simplesite. 

I det aktuelle nummer af bladet får du en grundig guide til, hvordan du helt simpelt kan bygge din hjemmeside.

Køb abonnement nu, og få direkte adgang til det aktuelle nummer og de seneste 10 blade på din smartphone eller tablet med app'en Wype. 

Byg din egen hjemmeside med Komputer for alle

I Komputer for alle nummer 14/2017 får du en grundig men simpel guide til hvordan, du kan bygge din egen hjemmeside. Som abonnent får du nemlig en gratis hjemmeside som en af dine fordele. 

© Komputer for alle

Måske er du interesseret i ...