Nyheder komdk 152015

Få nyheder på smartphone og computer

Uanset om du bruger mobil eller pc, vil du altid have adgang til de seneste nyheder, hvis du bruger Feedly. Du bliver mere effektiv og får kun nyt om emner, som du interesserer dig for.

4. oktober 2015

Morgenkaffekoppen står klar, og pc’en er tændt. Vi går i gang med vores faste rutine: En stribe nyhedshjemmesider skal besøges og vi indtaster pligtskyldigt webadresserne i adressefeltet. Alle vores faste sider granskes, og en artikel eller to fanger vores opmærksomhed.

Men disse gentagne besøg på de samme hjemmesider er i virkeligheden en gammeldags tankegang, og lige så ineffektivt som at gennembladre papiravisen fra ende til anden på jagt efter nogle få læseværdige artikler.

Der findes en langt lettere metode: Ved at benytte tjenesten Feedly kan du samle alle dine interesser, så du får leveret nyhederne i stedet for selv at skulle opsøge dem. Det sker helt konkret ved, at du udpeger de nyhedssider, blogs eller andet, som du ønsker at følge med på. Herefter dukker småbidder af nyheder op i din nyhedsstrøm, og du kan eventuelt klikke dig videre og læse de mest interessante nyheder på hjemmesiderne.

I denne artikel kommer vi hele vejen rundt om Feedly. Vi viser dig fx, hvordan du sorterer og organiserer de mange nyhedsstrømme. Det kan nemlig hurtigt blive et behov, hvis du bliver glad for tjenesten.

> Hent programmet til iOS her > Hent programmet til Android her

Måske er du interesseret i ...