hjemmeside_komdk_142014

Byg nemt en hjemmeside med Website X5 Compact

Nu bliver det let som en leg at designe din helt egen hjemmeside. Vær med fra start, når vi viser vej til Website X5 Compacts mange smarte funktioner.

15. september 2014

Skal du have en hjemmeside helt efter dit eget hoved, så skal du designe den selv. Men det kan hurtigt blive meget avanceret – og omvendt så kan diverse hjemmesideværktøjer virke lidt for restriktive. Programmet Website X5 Compact giver dig imidlertid det bedste fra begge disse verdener: Din hjemmeside bliver designet fra grunden, og det er dig, der bestemmer alt.

Programmet er bygget op, så du skal klikke dig igennem en række trin (præcis som i en typisk artikel fra Komputer for alle), så du ikke mister overblikket undervejs. Du vælger selv, om du vil finjustere på detaljerne eller ganske enkelt beholde programmets forindstillinger og blot gå videre til det næste punkt. Selv om programmet er supernemt at bruge, så er det proppet med funktioner, og vi fortsætter med at beskrive dem i næste nummer af bladet.

Læs artiklen her for at få et link og et unikt serienummer til Website Compact X5 9, der er et komplet program til en normalpris på 225 kroner. Du får også adgang til for halv pris at opgradere til Website X5 Evolution 10, der rummer endnu flere gratis skabeloner og clipart samt flere avancerede værktøjer.

Måske er du interesseret i ...