Favoritter

9 geniale hjemmesider

Tilføj disse hjemmesider til din browsers favoritter, og din lykke er gjort.

2. marts 2016

Nogle hjemmesider byder på så smarte og overraskende funktioner, at de snart vil undre dig over, hvordan du kunne leve uden.

Her er 9 af slagsen.

1. Bild dine venner ind, at du er programmør. Denne side giver dig en sort skærm, og når du indtaster noget, fyldes skærmen med program-lignende kode, der får dig til at virke som en sand professionel.

2. Hvis du ikke vil bruge din egen mail-adresse for at registrere dig hos en tjeneste, kan du oprette en mail-adresse hos Ten Minute Mail. Det smarte er, at konto slettes igen efter ti minutter.

3. Registrering kan være en lang lidelse, hvis du ikke vil afgive dit eget navn. Men takket være Fake Name Generator kan du hurtig oprette et falsk navn med tilhørende oplysninger. Siden er landespecifik.

4. Er hjemmesiden nede, eller er den bare gal hos mig eller i min browser? Få svaret hos Down for everyone.

5. Hvis du bruger dit sædvanlige skærmskudsprogram til at tage skud af hjemmesider, får du ofte ikke den nederste del af siden med. Men det gør du, hvis du bruger Web Capture

6. Når du skriver "www.google.com" i browseren, omdirigeres du automatisk til Google.dk. Er du træt af dette, kan du i stedet skrive https://www.google.com/ncr. Så føres du til Googles hovedside.

7. Er den fil, du har modtaget på mail, en virus? Upload den til VirusTotal og få svar fra over 50 forskellige antivirusfirmaer.

8. Live Hacking Attack er en fed side, som viser dig et verdenskort med samtlig de virusangreb, der sendes af sted på tværs af lande og kontinenter.

9. Hvor mange dage gik der fra 12. marts 2013 til 21. maj 2016? Ikke så let at besvare, vel? Brug siden Time and Date og få svar på et splitsekund

Måske er du interesseret i ...