nyheder/googleapps_145.jpg

Google svarer Microsoft igen

Microsoft-chef Steve Ballmer udtalte sig forleden nedladende om Googles gratis kontorprogrammer. Han mener, at Googles tekstbehandling og regneark er primitive. Google har nu ændret tjenesterne efter Ballmers kritik.

20. oktober 2008

Steve Ballmer sagde forleden, at han ikke anså Google Apps for at være konkurrent til Microsoft. »Folk afprøver Google Apps, de bruger det ikke. Du kan ikke engang placere en fodnote i et dokument!« sagde Ballmer, og tilføjede at programmets funktioner er »meget primitive«.

Det der skete direkte efter, at han havde sagt det, er måske netop grunden til, at han og Microsoft burde være bekymrede.

Google tilføjede nemlig den fodnotefunktion i Google Docs, som Steve Ballmer havde kritiseret tjenesten for at mangle. Den adræthed og styrke som Google her har udvist, kan ingen konkurrenter tage let på.

I Google Apps kan du helt gratis anvende Googles netbaserede programmer til at få e-mails, online-meddelelser og kalenderkonti på din computer. Derudover har du adgang til at oprette og dele dokumenter og regneark uden at skulle installere software.

Måske er du interesseret i ...