googlestore

Google åbner egne forretninger

Microsoft og Apple har allerede deres egne forretninger, og nu har Google tænkt sig at følge trop. Inden årets udgang vil de første butikker åbne, men det er uvist, om der også kommer danske butikker.

19. februar 2013

Rygterne har svirret det seneste år, men nu skulle der ligge helt konkrete planer om de første Google butikker. Butikkerne vil inden årets udgang blive åbnet i de største amerikanske byer og i Dublin, hvor Googles europæiske hovedkvarter ligger.

Planerne er endnu ikke offentliggjort af Google selv, men 9to5google, et medie med speciale i Google, har fået nys om planerne fra en ”meget troværdig kilde”. Butikkerne skal blandt andet sælge Googles Nexus telefoner og deres bærbare computere Chromebooks. Derudover skal butikkerne sælge Google Glass, et par briller med indbygget smartphone-teknologi, der er IT-gigantens helt store projekt.

Butikken i Dublin vil være den første europæiske, og det er endnu uvist, om der er planer om flere butikker i Europa. Udover de nye butikker har Google allerede større afdelinger i radio-tv forhandlerne Best Buy i USA og Dixon’s i Storbritannien, mens virksomheden også har en internetbutik.

Måske er du interesseret i ...