xmas_internet

God jul på internettet

Komputer for alle ønsker vores læsere en glædelig jul. I julegave får du en samling gode tips til, hvordan nettet kan peppe din juleaften op.

22. december 2014

Har du svært ved at få tiden til at gå juleaften, eller kan du ikke helt huske de mange juletraditioner, kan du søge hjælp på internettet. Der findes nemlig hundredevis af hjemmesider dedikeret til julen, og her er et udpluk af vores udvalgte julesider.

Vi har fundet et bredt udvalg af julegodter, som kan være med til at give en finurlig og hyggelig juleaften.

Til dem, der har glemt de mange julesange eller gamle familieopskrifter, har vi fundet Duda og DK-kogebogen. Med de sider på hånden klarer du fint dansen om juletræet og en sprød svær på flæskestegen.

Har du ikke de store juleplaner med familiebesøg og omfattende julefrokoster, kan det være en ide at besøge enten Julespil eller Livsnettet, hvor du kan spille dig igennem aftenen med computeren eller andre danskere.

Sidst, men ikke mindst, kan du også på siden Duda få adgang til traditionelle julehistorier som Peters Jul. Kan børnene ikke være i dem selv af spænding, er der mulighed for at falde til ro med en god gang højtlæsning.

På Komputer for alle ønsker vi vores læsere en rigtigt god jul, et godt nytår, og så ser vi ellers frem til at levere masser af nyheder, tests og nyttige guides til jer i det nye år.

Måske er du interesseret i ...