googleairport

Gå tur i verdens lufthavne

Google åbner nu for helt nye kroge af verden i tjenesten Street View, så du blandt andet kan spadsere gennem nogle af verdens lufthavne.

En mellemlanding i en ukendt lufthavn kan hurtigt forvandle sig til et mareridt, hvor du løber rundt som en hovedløs kylling for at finde den rigtige gate, mens dit navn bliver råbt op over højttaleranlægget. Den slags uheldige situationer kan du fremover undgå, hvis du slår et smut forbi Googles Street View-tjeneste.

16 af verdens største lufthavne er blevet fotograferet og kortlagt fra ende til anden, så du fremover kan inspicere fx Tokyos internationale lufthavn hjemme fra stuen, inden du står i Japan og skal tyde diverse ukendte tegn på skiltene.

Også 50 togstationer er blevet tilføjet til tjenesten, og der er kun tale om begyndelse på en række offentlige institutioner, der skal integreres i Street View, så du kan få en virtuel spadseretur i fjerne dele af verden.

Tidligere i år blev flere danske turistattraktioner også tilføjet, så du blandt andet kunne tage en gratis kanalrundfart i Københavns kanaler over internettet.

Du kan få syn for sagerne ved at følge dette link.

Måske er du interesseret i ...