Forbedring i Facebook på vej

Forbedringer i Facebook på vej

Hvis du er på Facebook, og gerne vil værne om dit privatliv, så får du snart flere muligheder for det. Facebook arbejder på, at give dig større kontrol over, hvilke oplysninger du vil dele med bestemte personer.

Facebook har netop offentliggjort i deres blog, at de er på vej med endnu flere muligheder for, at du kan indstille, hvem der kan se, hvad der sker på din profil.

Facebooks nye såkaldte ”Publisher Privacy Control” giver dig mulighed for at vælge præcis, hvem der ser, hvad du offentliggør, hver gang du sender ”hvad du laver lige nu”. Facebook vil i første omgang rulle det langsomt ud til en lille gruppe brugere, men det vil snart være tilgængelige for alle.

Facebook's chef for ”privatlivets fred” Chris Kelly har beskrevet ændringerne på en blog i Facebook:

”For eksempel kan du ønske at nogle oplysninger skal være tilgængelige for alle, og andre kun til dine venner og familie. Du bør være i stand til at foretage dette valg, hver gang du deler noget på Facebook, og snart vil du være i stand til at gøre dette. Endelig kan du vælge, hver gang du sender noget, om det er noget, du ønsker, at dine kolleger, familie eller venner skal se. Du vil være i stand til at sende ting direkte til fx en eller to personer, eller til tre personers vægge. Hvis du har oprettet grupper af mennesker, vil disse grupper pludseligt blive mere nyttige.”

Måske er du interesseret i ...