nyheder/vastu140.jpg

Feng shui i hjemmesider

Moderne webteknologi finder inspiration i en flere tusinde år gammel orientalsk filosofi. Feng shui tages i brug i forsøg på at skaffe flere besøgende på hjemmesider.

Hvis du synes, der er for få, der besøger din hjemmeside, kan du overveje at skabe balance og harmoni på din side ved hjælp af feng shui. Det mener Dr. Smita Narang, forfatter til bogen WebVastu, der forener gamle filosofier fra Østen med internettet.

Den anderledes tilgang til design af hjemmesider har især vundet gehør i Indien. Brijesh Agarval fra firmaet Indiamart siger ifølge cnn.com, at han har opnået blandende resultater på fem sider, hvor Vastu-principperne er blevet taget i brug. Tre af websiderne har fået 60 pct. flere brugere, mens trafikken på to sider er uændret.

I de seneste år har flere og flere indrettet bolig og arbejdsplads efter Feng Shui, der er baseret på simpel psykologi og energimæssige principper. Udøvere af denne filosofi hævder, at med Feng Shui kan du tiltrække det, du ønsker eller mangler. Og det gælder måske også i cyberspace.

Måske er du interesseret i ...