Secrecy

Tjek din sikkerhed på Facebook

Nu bliver det endnu nemmere at tjekke dine privatindstillinger på Facebook. Facebook har nemlig lanceret et værktøj, der gør det både nemt og hurtigt at ændre privatindstillinger.

11. september 2014

Hvis du har siddet og været frustreret over, hvordan du ændrede dine privatindstillinger i Facebook, kan du nu tage det helt roligt. Med et nyt værktøj, er det blevet nemt og hurtigt at sikre dine personlige oplysninger.

Kontrol af privatindstillinger Den nye funktion hedder ”Kontrol af privatindstillinger,” og du finder den ved at trykke på den lille hængelås ved siden af jordkloden oppe i menulinjen. Med en blå Facebook-dinosaur som maskot, fører den dig igennem tre trin, hvor du let og overskueligt kan ændre i dine indstillinger.

Hvem skal kunne se dine opslag? I det første trin kan du bestemme, hvem der skal se dine opslag. I det næste kan du se en oversigt over alle de apps, der er tilknyttet din Facebook-konto, og fx bestemme om alle dine venner skal kunne se, hvilke sange du afspiller på Spotify. I sidste trin finder du personlige oplysninger som e-mail, fødselsdag og by. Når du er færdig afsluttes guiden, og dine indstillinger er gemt.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle dine personlige oplysninger, der vises i guiden. Hvis du vil ændre på andet, bliver du nødt til at gå ind på din profil og ændre dem.

Måske er du interesseret i ...