facebook marketplace2

Sælg dine ting på Facebook

Kongen af sociale medier vil være kræmmermarked.

4. oktober 2016 af Mikkel Jacobsen

Facebook vil være en del af vores hverdag på alle tænkelige måder. Det seneste tiltag fra firmaet går ud på at lade brugere af det sociale medie købe og sælge ting direkte fra Facebook-appen på smartphones.

Funktionen hedder Marketplace, og er netop nu ved at blive lanceret verden over. Det er ikke noget nyt, at ting bliver købt og solgt på Facebook, men det har hidtil foregået i hjemmelavede grupper. Med den nye opdatering bliver køb og salg af varer en officiel del af Facebooks design, og får sin egen knap i bunden af skærmen.

Udkommer snart Brugere skal selv stå for aftaler og betaling, men Facebook hjælper ved at gøre det overskueligt at sætte varer til salg på en indbydende måde. Du tager et billede og laver en beskrivelse af din vare, og så kan andre brugere i nærheden se hvad du tilbyder og let komme i kontakt med dig.

Der er endnu ikke en officiel dato for en lancering i Danmark, men hold øje med Facebook Marketplace i en snarlig app-opdatering. Marketplace vil også være tilgængelig på computere i løbet af efteråret.

Læs også: Du er Facebooks reklamesøjle

Måske er du interesseret i ...